2310 684980info@koskinas.eu

Εταιρία

Η Κοσκινάς ΑΒΕΤΕ αποτελεί εξέλιξη της «Ν.Κοσκινάς & Υιός ΟΕ» και ειδικεύεται στον κλάδο της επεξεργασίας, εμπορίας μετάλλων και των μεταλλικών κατασκευών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952 από τον Νικόλαο Κοσκινά τον οποίο διαδέχθηκε το 1966 ο Γιάννης Κοσκινάς, ενώ το 2005 αναλαμβάνουν την διοίκησή της ο Νίκος Κοσκινάς – πολιτικός μηχανικός και η Στέλλα Κοσκινά - οικονομολόγος.

Η Κοσκινάς ΑΒΕΤΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχους την διατήρηση και επέκταση μιας σύγχρονης και ευέλικτης μονάδας που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008.

Η εταιρεία εμπορεύεται και επεξεργάζεται χαλυβουργικά προϊόντα όλων των ειδών -πλήν του χάλυβα οπλισμού – και κατασκευάζει  ειδικές μηχανολογικές και αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Σήμερα η Κοσκινάς ΑΒΕΤΕ πρωταγωνιστεί στον κλάδο εμπορίας και μεταποίησης μετάλλων, με αρωγούς την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο, την προσεκτική επιλογή προμηθευτών, τον διαρκή εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων, την στελέχωσή της με επιλεγμένο, έμπειρο τεχνικό ανθρώπινο δυναμικό και την προσήλωσή της στη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων και τρόπο εξυπηρέτησης του πελάτη.