Αρχική arrow H Εταιρεία

H Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Κοσκινάς ΑΒΕΤΕ αποτελεί εξέλιξη της «Ν.Κοσκινάς & Υιός ΟΕ» και ειδικεύεται στον κλάδο της επεξεργασίας, εμπορίας μετάλλων και των μεταλλικών κατασκευών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952 από τον Νικόλαο Κοσκινά τον οποίο διαδέχθηκε το 1966 ο Γιάννης Κοσκινάς, ενώ το 2005 αναλαμβάνουν την διοίκησή της ο Νίκος Κοσκινάς – πολιτικός μηχανικός και η Στέλλα Κοσκινά - οικονομολόγος.

Η Κοσκινάς ΑΒΕΤΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχους την διατήρηση και επέκταση μιας σύγχρονης και ευέλικτης μονάδας που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008.

Η εταιρεία εμπορεύεται και επεξεργάζεται χαλυβουργικά προϊόντα όλων των ειδών -πλήν του χάλυβα οπλισμού – και κατασκευάζει  ειδικές μηχανολογικές και αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Σήμερα η Κοσκινάς ΑΒΕΤΕ πρωταγωνιστεί στον κλάδο εμπορίας και μεταποίησης μετάλλων, με αρωγούς την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο, την προσεκτική επιλογή προμηθευτών, τον διαρκή εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων, την στελέχωσή της με επιλεγμένο, έμπειρο τεχνικό ανθρώπινο δυναμικό και την προσήλωσή της στη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων και τρόπο εξυπηρέτησης του πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Οποιαδήποτε πληροφορία (σχέδια - προσωπικά στοιχεία - ηλεκτρονική διεύθυνση, κ.λ.π.)  δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Η διασφάλιση της πνευματικής ιδιοκτησίας του πελατολογίου μας αποτελεί προτεραιότητά μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες  εταιρείες του κλάδου, η ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΑΒΕΤΕ έχει ως αποστολή την παραγωγή και δάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγρφές ποιότητας  και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Όραμα της εταιρείας είναι να διατηρήσει την θέση που κατέχει στην αγορά της Βορείου Ελλάδος και να κατακτήσει περίοπτη θέση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητος. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΑΒΕΤΕ έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 από τον Φεβρουάριο του 2005 από τον Φορέα Πιστοποίησης DQS.

Σε όλα τα παραγόμενα  προϊόντα και τα έργα των μεταλλικών κατασκευών που αναλαμβάνει η εταιρεία ακολουθούνται πιστά οι διαδικασίες που έχουν θεσπισθεί στο πλαίσιο ικανοποιήσης των απαιτήσεων του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Το εφαρμοζόμενο Σχέδιο Διαχείρισης Ποιότητας   αποτελείται  από ενότητες που αναφέρονται στη διοικητική δομή, θέματα διαχείρισης προσφορών και συμβάσεων, αγορών, αξιολόγησης προμηθετών και υπεργολάβων, στην εκτέλεση ελέγχων και δοκιμών, στη εν γένει παρακολούθηση των μεταλλικών κατασκευών, στη διαχείριση των μη συμμορφώσεων και αστοχιών της παραγωγής καθώς και στη διαχείριση παραπόνων πελατών.

Ολά τα παραπάνω εφαρμόζονται ανεξαιρέτου του μεγέθους της κατασκευής, τηρώντας ταυτόχρονα το σύνολο των αναγκάιων τεκμηρίων, ήτοι έντυπα καταγραφής, ελέγχων κ.α